(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Plite incorporabile

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 24 din 107

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Plite incorporabile

 

Magazinul nostru virtual este locul potrivit pentru ceea ce cauti.

 

De doua decenii de cand comercializam online aparate electrocasnice, etica si moralitatea sunt valorile noastre fundamentale.

 

Clientii sunt partenerii nostri deoarece increderea lor este motivul pentru care dezvoltam cele mai accesibile oferte de achizitie.

 

Te gandesti sa alegi produsul potrivit din gama de plite incorporabile in locul unui aragaz clasic?

 

Din varietatea ofertei de modele disponibile, ai posibilitatea sa compari diferite produse si sa iei decizia optima adaptata cerintelor tale.

 

Aparatele de gatit incorporabile prezinta o serie de avantaje practice in raport cu clasicul aragaz. O plita compacta se poate integra in corpurile de mobilier deja existente in bucatarie, ceea ce inseamna ca nu raman spatii libere unde se acumuleaza stropi de ulei si alte resturi alimentare.

 

Din punctul de vedere al sistemului folosit pentru gatire, plitele incorporabile pot fi sortate pe trei categorii:

 

Plite pe gaz, plite electrice si pe inductie

 

 • Plitele pe gaz - Sunt preferate de majoritatea clientilor deoarece reprezinta solutia mai putin costisitoare, fiind recomandate pentru casele unde se gateste frecvent.

 

 • Plita incorporabila electrica - Are un aspect uniform si elegant gratie suprafetei vitrate fara gratare. Are un randament energetic superior plitelor pe gaz si se poate seta diferit temperatura pentru fiecare suprafata de gatit in parte.

 

 • Plita cu inductie - Este cea mai avansata din punct de vedere tehnologic si functioneaza cu ajutorul curentului electric, mai exact printr-un element electromagnetic care realizeaza schimbul de caldura. Gatirea este foarte rapida si sigura, caldura reziduala fiind degajata.

 

Cateva sugestii de alegeri inspirate din gama de plite incorporabile:

 

 • Gorenje ECT 610 SC – Este o plita electrica tip vitroceramic, cu 4 zone de gatit, control prin atingere, functie Boil Control si indicator de caldura reziduala.

 

            Puterea arzatoare a celor 4 ochiuri variaza de la 1200 W pana la 2300 W. Copiii sunt in siguranta, deoarece acest model este dotat cu sistem de blocare a accesului copiilor la arzatoare.

                       

            Este disponibila la pretul promotional de 834 lei.

 

 • Whirlpool AKR 351 IX – Este o plita pe gaz incorporabila cu 4 zone de gatire, aprindere integrata, sistem de siguranta a flacarii, gratare din fonta si panou de control cu butoane amplasat frontal.

           

            Promotia curenta la acest produs il face disponibil la pretul de 564 lei.

 

 • Teka HF LUX 60 4G AI AL – Este o plita incorporabila pe gaz cu 4 arzatoare pentru gatit si aprindere electrica integrata. Suprafata din sticla neagra inseamna usurinta in igienizare si un aspect elegant.

 

            Dispozitivul de siguranta Teka trimite un impuls electric care inchide supapa     robinetului de gaz atunci cand senzorul detecteaza ca flacara a disparut. Butoanele sunt pozitionate frontal dreapta, iar gratarele individuale sunt emailate.

 

            Pretul promotional de 949lei face din achizitia acestui produs o afacere foarte avantajoasa pentru client.

 

 • Hotspot Ariston PC 640 T AN R/HA – Este o plita incorporabila pe gaz, cu latura mare lunga de 60 cm, 4 arzatoare, gratare emailate din fonta, butoane de comanda pozitionate central si dispozitiv de siguranta contra exploziilor cauzate de acumularile accidentale de gaz.

 

            Solutie originala Hotspot Ariston, arzatorul cu inel WOK triplu genereaza putere superioara pentru a pregati cat mai repede mancarea. Conceptia inovatoare a acestui sistem asigura o distributie optima a caldurii sub vasul de gatit.

 

            Este disponibil in magazinul online la pretul promotional de 790 lei.

 

            Pentru informatii suplimentare, intra in contact cu reprezentantii magazinului nostru online la numarul de telefon:

 

            0732 610 473