(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Masini de spalat vase incorporabile

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 24 din 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Masini de spalat vase incorporabile

 

In magazinul nostru online gasesti sfaturile si ofertele pentru o achizitie avantajoasa.

 

Compania noastra este dedicata celor mai bune servicii pentru clienti in comertul cu amanuntul al produselor electrocasnice. Consecventa si seriozitatea sunt atuurile noastre in fata concurentei.

 

Aceste masini de spalat vase incorporabile prezinta o serie de avantaje practice in raport cu spalatul manual, cele mai importante fiind economisirea timpului, optimizarea consumului de apa si detergent si garantia curatarii temeinice a veselei.

 

Actuala generatie de aparate de spalare a vaselor impresioneaza prin multitudinea de functii automate care ajusteaza cantitatea de apa si detergent utilizata in functie de gradul de murdarie al vaselor incarcate. Functia de prespalare si inmuiere indeparteaza chiar si murdaria intarita de pe vase, garantand o curatare impecabila.

 

Iata numai cateva ponturi de alegeri inspirate din oferta de masini de spalat vase incorporabile:

 

  • Teka DW8 55 FI – Este o masina de spalat vase complet incorporabila dotata cu sistem de control impotriva inundatiilor casnice.

 

            Are capacitatea de 12 seturi de vase, 5 programe de functionare, 4 temperaturi de spalare, panou de control electronic si display digital.

           

            Promotia actuala la acest produs il face disponibil clientilor la pretul de 1.714 lei.

 

  • Teka DW8 57 FI – Este campioana masinilor de spalat vase incorporabile la capitolul eficientei consumului electric, fapt confirmat de incadrarea in clasa energetica A++.

           

            Poate curata pana la 13 seturi de vesela la o singura spalare si nu mai putin de 9 programe de functionare, in 6 trepte de temperatura. Interfata dintre masina si utilizator este digitala, panoul de control fiind electronic.

 

            De mentionat optiunea de pornire intarziata cu pana la 24 de ore, pentru utilizatorii care prefera sa intrebuinteze masina pe timp de noapte, cand energia electrica este mai ieftina.

 

            Momentan aceasta masina de spalat vase este disponibila la pretul promotional de 2.251 lei.

 

  • Beko DIN 26220 – Este o masina de spalat vase incorporabila cu panou de control electronic si afisaj digital LCD. Capacitatea la o singura incarcare este de 12 seturi de vase. Dispune de un numar de 6 programe si tot atatea optiuni de temperaturi de spalare.

 

            Dispune de un program automat care detecteaza ce fel de regim de spalare se potriveste veselei introduse in interior, sistem de uscare prin ventilatie si senzor de detectare a   gradului de murdarie, pentru evitarea riscului ca vasele sa prezinte urme de murdarie la finele unui ciclu de spalare.

 

            Pretul curent al acestei masini este de 1.446 lei.

 

  • Hotspot Ariston LTB 6B019 EU – Este o masina de spalat vase incorporabila, cu capacitatea de pana la 13 seturi de vase si cu optiunea de a selecta temperatura de spalare de la 40 la 70 de grade Celsius.

 

            Panoul de control este electronic, iar afisajul prin LED-uri. Decalcificatorul reglabil este un aliat important impotriva efectelor negative ale apei dure asupra vietii de            functionare a aparatului. La un nivel maxim de zgomot de 49 dB, acest model este mai silentios decat alte masini din aceeasi gama.

 

            Este disponibila in stocul magazinului online la pretul de 1.406 lei.

 

            Pentru detalii suplimentare despre produsele prezentate mai sus si multe altele, livrare si optiuni de plata, intra telefonic in legatura cu agentii de suport ai magazinului nostru online la numarul:

 

            0732 610 473