(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Masini de spalat rufe incorporabile

Tabel  Lista 

6 articol(e)

Masini de spalat rufe incorporabile

 

Esti binevenit in magazinul nostru online, locul unde gasesti oferta care ti se potriveste.

 

Comercializam online produse electrocasnice din anul 2003, iar satisfactia clientilor nostri sta la baza dezvoltarii afacerii noastre si continua sa fie obiectivul nostru pe termen lung.

 

Lumea moderna a creat o sumedenie de aparate de inalta tehnologie care promit sa ne faca viata mai usoara, unele dintre acestea intrand in uzul casnic de zi cu zi.

 

Aparatele electrocasnice s-au diversificat, dar spatiul locativ al fiecaruia nu a crescut proportional, astfel ca optimizarea utilizarii suprafetei utile a casei a devenit o preocupare pentru multi oameni.

 

De aceea, clientii acceseaza optiunile noastre de cumparare pentru aparatura integrabila in mobilierul existent.

 

Avantajele unei masini de spalat rufe incorporabile pornesc de la economia de spatiu si continua cu pretul de achizitie mai bun decat al unei masini de sine statatoare.

 

Integrarea masinii de spalat in blatul unei bucatarii moderne este tendinta pe care o observa specialistii din domeniul amenajarilor interioare in ultimul deceniu.

 

In cele ce urmeaza, iti punem la dispozitie solutii avantajoase prin gama de incorporabile pentru spalatul rufelor:

 

  • Hotpoint Ariston BWMD 742 EU – Este o masina de spalat incorporabila, cu incarcare frontala a unei cantitati de pana la 7 kg de rufe uscate. Are display digital si nu mai putin de 16 programe de functionare, inclusiv program anti-alergic.

 

Motorul Super Silent reduce zgomotul si vibratiile, iar sistemul de protectie impotriva scurgerilor de apa evita riscul unei inundatii accidentale. Se incadreaza in clasa energetica A++. Acest produs este disponibil in magazinul online la pretul de 1.960 lei.

 

  • Teka LI3 1470 E – Cu un consum anual de electricitate estimat de producator la 174 kW/h, aceasta este campioana masinilor de spalat din punctul de vedere al eficientei energetice, prin prisma incadrarii in clasa A+++.

 

Are capacitatea de 7  kg de rufe la o sigura incarcare, cu 7 programe de spalare: bumbac, sintetice, delicate, lana, sport, mixt si bebe.

 

Are optiunea de pornire intarziata cu pana la 24 ore, pentru a putea functiona pe timpul noptii, cand energia electrica este mai ieftina. Oferta curenta la acest aparat este de 3.785 lei.

 

  • Teka LSI 4 1470 E – Este o masina de spalat cu usa reversibila, tambur din inox si hublou transparent cu diametrul de 30 cm. Este dotata cu sistem de control al balansului si al nivelului de spuma.

 

Capacitatea de spalare este de 7 kg de rufe uscate, iar consumul de curent electric o califica pentru incadrarea in clasa energetica A. Produsul este disponibil acum la pretul promotional de 4.554 lei.

 

  • Electrolux EWX 147410 W – Este o masina de spalat cu capacitate de spalare de pana la 7 kg, respectiv uscare 4 kg gratie uscatorului prin condensare pe 3 nivele de functionare.

 

Are afisaj digital si sistem electronic de control al balansului. Se incadreaza in clasa energetica B. Promotia actuala face accesibil acest produs aflat in stoc la pretul de 2.706 lei.

 

  • Bosch WIS 28141 EU – Este o masina de spalat care poate incarca pana la 7 kg de rufe prin usa frontala, cu senzor de greutate.

 

Are programe speciale pentru imbracaminte din bumbac, fibre sintetice, lana si articole textile delicate, precum si optiune de tratare a petelor. Din punct de vedere energetic se incadreaza in clasa A+

 

In aceasta perioada, pretul acestui aparat electrocasnic a fost redus la 4.123 lei.

 

Pentru informatii suplimentare despre gama de masini de spalat rufe incorporabile, contacteaza personalul de suport tehnic al magazinului nostru:

 

0732 610 473