(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Hote incorporabile

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 24 din 96

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hote incorporabile

 

Bun venit in magazinul nostru online!

 

Avem pentru tine o gama extinsa de electrocasnice incorporabile care pot fi cumparate in conditii sigure si avantajoase de plata:

 

 • Plata integrala la livrarea comenzii;
 • Plata integrala prin transfer bancar;
 • Plata integrala online, cu cardul bancar.

 

Esti in cautare de hote incorporabile care sa insumeze caracteristicile de exceptie ale unor astfel de electrocasnice indispensabile pentru orice spatiu locativ (apartament, casa) sau spatiu public (restaurant, cantina etc)?

 

Cu siguranta ofertele din magazinul nostru online vor raspunde cerintelor tale si suntem bucurosi sa iti prezentam principalele produse menite sa purifice aerul din orice bucatarie.

 

Hotele incorporabile se integreaza, din punct de vedere estetic si functional, in orice tip de spatiu

 

Atat clientii casnici cat si cei corporate aleg sa beneficieze de produsele existente in portofoliul nostru, iar varietatea lor acopera posibilitatile reale ale celor interesati de electrocasnice performante si ergonomice, in functie de pret si optiunile electronice ale aparatelor vizate. 

 

In plus, hotele mixte indeplinesc toate standardele tehnice necesare evacuarii fumului, vaporilor de apa si mirosurilor puternice si au functia suplimentara de filtrare si recirculare a aerului in interiorul camerei.

 

Din gama noastre de hote electrocasnice poti alege:

 

 • Teka DVT 685 White - Este o hota incorporabila decorativa, de 60 cm latime, cu o capacitate de evacuare maxima de 786 mc/h, functioneaza in trei trepte de viteza plus turbina, filtru metalic pentru grasime si paravan din sticla alba.

 

Are display digital, timer, indicator saturare filtru, iluminare electrica si optiune de recirculare a aerului.

 

Este incadrata la clasa energetica A (eficienta maxima), iar clientii Bricomix beneficiaza de 5 ani garantie. Este comercializata in aceasta perioada la pretul promotional de 1.869 lei.

 

 • Whirlpool AKR 749 IX - Este o hota telescopica lata de 60 cm, motor electric de 150 wati in trei trepte si capacitate maxima de evacuare de 371 mc/h.

 

Este usor de utilizat prin intermediul panoului de control mecanic si are optiunea de recirculare si iluminare, plus filtrul de grasime. In acest moment este disponibila la promotie – 439 lei.

 

 • Teka TL 6420 White - Este o hota telescopica avand latimea de 60 cm, dotata cu doua motoare a cate 143 wati generand o capacitate maxima de evacuare de 354 mc/h in ultima dintre cele trei trepte de viteza.

 

Are control mecanic, optiune de recirculare, iluminare si filtre metalice pentru grasime. In pretul promotional de 469 lei este inclusa garantia standard de 3 ani, plus garantia extinsa de inca 2 ani.

 

 • Zanussi ZHP615X - Este o hota telescopica lata de 60 cm, al carei motor in trei viteze este capabil de o capacitate maxima de evacuare de 300 mc/h.

 

Pe o latura a carcasei din inox se gaseste controlul mecanic usor de folosit, cu optiune de recirculare, iluminare si filtru de grasime din aluminiu. Taxa verde si garantia standard de 2 ani sunt incluse in pretul de 362 lei.

 

 • Pyramis Slim Rustic Chimney Matt - Este o hota decorativa, cu latimea de 60 cm cu motor de 110 wati in trei trepte, care genereaza capacitatea maxima de evacuare de 270 mc/h.

 

Controlul este mecanic, cu butoane, si nu lipseste functia de recirculare a aerului, iluminare si filtru de grasime metanic. Pretul de 499 lei include garantia standard de 2 ani si taxa verde.

 

 • Electrolux EFG60563OX - Este o hota de tip caseta, lata de 54 cm, cu 3 viteze + o treapta intensiva in care poate sa evacueze pana la 585 mc/h.

 

Dispune de control electronic de la distanta prin telecomanda, filtru metalic pentru grasime si indicator de saturare a filtrului.

 

Recircularea aerului si iluminarea sunt incluse in dotarile standard, la fel ca si garantia de 2 ani. Acum este disponibil la pretul de 1969 lei.

 

Pentru informatii suplimentare contacteaza reprezentantii magazinului nostru online la numarul de telefon: 0732 610 473