(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Espressoare incorporabile

Momentan nu sunt produse disponibile.

Espressoare incorporabile

 

Bun venit in lumea produselor electrocasnice si nu numai!

 

Avem 15 ani de experienta in comertul online ceea ce ne asigura prilejul de a imbunati constant serviciile dedicate clientilor nostri, inspre satisfactia acestora.

 

Iti doresti sa faci cea mai avantajoasa alegere din oferta de espressoare incorporabile disponibile in magazinul online?

 

Avem o impresionanta gama de aparate cu un excelent raport pret / calitate si cu numeroase dotari, in functie de cerintele utilizatorilor.

 

Actuala generatie de electrocasnice a revolutionat modul in care utilizam aparatele de bucatarie, acestea fiind acum mai usor de folosit, compacte, eficiente si economice, din punct de vedere energetic.

 

Experienta placerii de a savura fiecare cafea preparata de noua gama de espressoare incorporabile este motivul pentru care te vei bucura de noua achizitie din magazinul nostru.

 

 

Iti stimulam energia si activitatile zilnice cu noua gama de electrocasnice incorporabile

 

Din gama noastra de aparate compacte de preparare a cafelei poti alege:

 

  • Hotpoint Ariston CM 5038 IX - Este un espressor incorporabil semi-automat din inox, dotat cu rezervor cu capacitatea de 1,5 litri si pompa cu presiune de 15 bari.

           

            Pentru cele 2 cesti pe care le poate umple simultan, are sistem de spumare si se alimenteaza cu cafea macinata si pad-uri.

           

            Este disponibil la pretul promotional de 1789 lei ;

 

  • Teka CLC 835 MC - Este un aparat de cafea incorporabil de dimensiuni compacte, din inox anti-amprenta, foarte avansat tehnologic.

           

            Are rezervor de 1 litru si pompa cu presiune de 19 bari, fiind alimentat cu cafea macinata si capsule.

           

            Dispune de un display digital si panou de control electronic cu numeroase functii, precum programarea temperaturii apei, control aroma si program de decalcifiere.

 

            In aceasta perioada este comercializat la pretul redus de 3.631 lei ;

 

  • Bosch CTL636ES1 - Este varful de performanta al espressoarelor, cu rasnita incorporabila si rezervor lapte. Motorul cu o putere de 1600 W dezvolta o presiune de 19 bari.

 

            Poate fi alimentat cu cafea macinata si boabe, are un rezervor de apa de 2,4 litri, plus un rezervor secundar pentru lapte (0,5 litri) si un recipient pentru cafea boabe de 500        de grame.

           

            Tevile sunt curatate automat de orice urma de apa dupa fiecare proces de preparare, pentru un pastra prospetimea cafelei.

 

            Tehnologia de ultima generatie cu care este dotat este usor de folosit prin intermediul unui display TFT interactiv, cu operare prin atingere (touch control) si functii avansate precum sistem Thermoblock, reglare automata a temperaturii, functie de autocuratare si sistem de siguranta pentru copii.

 

            Este disponibil la pretul de 8.456 lei ;

 

  • AEG PE 4571-M - Este un espressor incorporabil cu rasnita integrata, cu carcasa din inox anti-amprenta.

 

Are un motor de 1350 W si o capacitate de 6 cesti. Are display digital LCD si panou de control prin atingere, cu toata gama de optiuni, inclusiv functia de economisire a energiei.

 

            Se alimenteaza cu cafea boabe si macinata, avand un rezervor de apa detasabil, cu  capacitatea de 1,8 litri, respectiv un recipient de cafea boabe de 200 de grame.

 

            Este disponibil exclusiv in magazinul nostru la pretul de 7.497 lei.

 

Pentru informatii suplimentare, contacteaza reprezentantii magazinului nostru online la numarul de telefon:

 

0732 610 473