(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Cuptoare incorporabile

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 24 din 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Noua generatie de cuptoare incorporabile transforma complet modul de preparare al alimentelor

O bucatarie moderna este caracterizata de aparatura electrocasnica corespunzatoare, pe langa decorarea cu cele mai selecte piese de mobilier specifice acestor spatii.

Instalarea de cuptoare incorporabile in spatiile destinate bucatariilor, fie ca este vorba de bucatariile din locuintele proprii, din noile ansambluri rezidentiale sau de bucatariile dotate ale restaurantelor diverse, reprezinta un pas foarte important, care revolutioneaza modul si durata de preparare a alimentelor.

Caracteristicile acestor cuptoare de ultima generatie

Achizitionarea unui cuptor incorporabil poate insemna un proces complicat in cazul in care nu va documentati suficient in legatura cu criteriile de selectie a cuptorului incorporabil care va este util si potrivit.

Pe langa design si aspectul general, este nevoie de a lua in considerare urmatoarele:

  • Tehnologia de gatire

Tehnologia de gatire a acestor cuptoare de noua generatie este strans legata de tipul de alimentare pe care il permit. Astfel exista:

-          Cuptoare incorporabile alimentate cu gaz;

-          Cuptoare incorporabile alimentate cu energie electrica;

-          Cuptoare incorporabile cu convectie.

Preparatele gatite in cuptoarele incorporabile alimentate cu gaz vor constata faptul ca acestea se utilizeaza la fel de usor ca modelele clasice de la aparatele de gatit folosite in trecut, insa se incalzesc mai repede, caldura concentrandu-se in partea superiora a cuptorului, iar fripturile si alte feluri de preparate la tava (paste la cuptor, musaca, lasagna, cartofi cu branzeturi etc) capata crusta aurie si crocanta apreciata de bucatarii si gurmanzii din intreaga lume.

Cuptoarele incorporabile alimentate cu energie electrica sunt caracterizate de caldura degajata uniform in interiorul cuptorului, interiorul se incalzeste mai rapid, iar alimentele se prepara rapid.

Pentru cei care au un stil de viata si mai incarcat, cuptoarele cu convectie reprezinta o solutie si mai rapida de gatire a mai multor tipuri de preparate gustoase.

Principiul de functionare al acestor cuptoare incorporabile cu convectie este raspandirea de aer cald in mod uniform, atfel preparatele fiind gatite in acelasi timp.

Cuptoarele cu convectie sunt apreciate de cei care isi prepara painea acasa si de persoanele pasionate de prepararea prajiturilor.

  • Dimensiunile cuptoarelor incorporabile

Dimensiunea standard unanim acceptata si operata de catre producatorii de electrocasnice mari este de 60cm latime.

Drept urmare, dimensiunile standard de achizitie pentru cuptoare va fi tot de 60 cm, dimensiune care se va lua in calcul la montaj.

Cu toate acestea mai exista si alte dimensiuni pentru cuptoarele incorporabile, acolo unde este nevoie de o cantitate mai mare de mancare preparata (latime 70cm, latime 120cm).

  • Capacitate

Capacitatea este una dintre caracteristicile de luat in considerare atunci cand stabiliti bugetul si incepeti cautarile. Cuptoarele incorporabile pot avea capacitatea mare, medie sau restransa, in functie de frecventa cu care gatiti si de cantitatea gatita necesara.

Avand in vedere ca nu toti clientii gatesc zilnic preparate la cuptor, un cuptor incorporabil de dimensiuni standard si capacitate restransa (60l) va face fata unei familii, cu numar limitat de portii.

Pentru familiile numeroase sau pentru cei care organizeaza frecvent intalniri cu prietenii, exista  modelel de cuptoare incorporabile cu volum intern moderat, dar care va face o diferenta la numarul de portii preparate (65l -67l).

Cuptoarele cu capacitate de peste 70l sunt utilizate pentru bucatariile unde se gateste foarte mult, pentru a gati o cantitate considerabila de hrana.

Diversitate si rafinament exclusiv al mancarurilor

Generatia noua de cuptoare prezinta avantajul de a se integra perfect in orice bucatarie, inlocuind cu succes clasicele aparate de gatit, care nu mai fac fata noilor modalitati de a prepara si de a consuma alimentele.

Astfel, orice cuptor incorporabil de calitate prezinta functiile de baza: rotisor, grill, incalzirea ventilata, reglaj de temperatura si functie de autocuratare.

Diversificati modul in care preparati alimentele, prin extinderea posibilitatilor de preparare intr-un singur aparat de gatit: un cuptor incorporabil cu un set de functii de coacere, mentinerea la temperatura potrivita a mancarurilor preparate, optiune de iluminare in interior si oprire automata.