(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Cuptoare cu microunde incorporabile

Tabel  Lista 

17 articol(e)

Cuptoare cu microunde incorporabile

Pe rafturile magazinului nostru online gasesti cuptorul ideal pentru casa ta.

Din anul 2003 comercializam online electrocasnice si zeci de mii de clienti si-au ales aparatele dorite din magazinul nostru si le utilizeaza impreuna cu cei dragi.

Avem o gama variata produse ale celor mai renumiti fabricanti din lume si oferte de pret avantajoase.

Clientii interesati de cuptoare cu microunde incorporabile au de ales intre zeci de aparate de buna calitate, in functie de cerinte, exigente si buget, la preturi competitive variind intre 541 si 5.660 de lei.

Avantajul unui astfel de aparat incorporabil consta in faptul ca se integreaza cu minimum de efort in mobilierul de bucatarie deja existent, economisind astfel bani si spatiu pretios.

Functionalitatea intregii bucatarii este imbunatatita atunci cand ai la indemana o intreaga serie de aparate utile. Iar intre cele mai utile in zilele noastre este cuptorul cu microunde.

Pentru prepararea rapida a mancarii sau numai dezghetarea unor alimente in vederea gatirii lor la aragazul sau cuptorul clasic, aparatele cu microunde sunt de nelipsit dintr-o bucatarie moderna.

Iata numai cateva alegeri foarte inspirate din lista de cuptoare cu microunde incorporabile:

•    Hansa AMM 20 BIH – Este un cuptor cu microunde incorporabil de dimensiuni compacte, cu capacitatea de 20 litri, 8 programe presetate si 5 trepte de putere si functie de dezghetare, incluzand o garantie de 24 de luni.

    Acest produs este disponibil pe site la pretul de 541 lei.

•    Heinner HMW-23BI – Este cuptorul incorporabil cu functie grill si decongelare cu o capacitate de 23 litri. Are 8 programe automate si 5 nivele de putere pe care utilizatorul le gestioneaza prin intermediul afisajului digital, cu timer, deschiderea usii din sticla termorezistenta fiind prin lateral.

    Oferta curenta la acest aparat este de 599 lei.

•    Teka MS 620 BIS – Este un cuptor cu microunde cu carcasa din inox anti-amprenta si interior din otel inoxidabil cu control prin atingere si afisaj electronic. Are capaticitatea de 20 litri si 3 programe automate, in 5 trepte. Are puterea de 700 W pentru microunde, respectiv 1000 W pentru functia grill.

    Disponibil in prezent la pretul promotional de 949 lei.

•    Hotspot Ariston MD 764 CF – Este un cuptor incorporabil de dimensiuni mai mari decat ale altor produse, cu volumul interior de 31 litri si puterea de 1000 W. Are 5 programe automate si 7  nivele de putere, cu display digital. Este dotat cu functie de reincalzire si de blocare a comenzilor pentru intreruperea instantanee a functionarii. Usa se deschide in jos.

    Promotia actuala face accesibil acest produs la pretul de 2.019 lei.

•    Whirlpool AMW 494 NB – Este un cuptor incorporabil elegant, de culoare neagra, cu un volum interior de 22 litri. Genereaza o putere de 750 W exclusiv in functia microunde, fara grill, in 4 trepte. Are control electronic si afisaj digital, cu functie de mentinere la cald a mancarii, la temperatura constanta.

    In aceasta perioada, pretul acestui aparat electrocasnic a fost redus la 1.084 lei.

Pentru orice informatii legate de aparatele prezentate, dar si multe altele, poti intra in contact telefonic cu persoanalul de asistenta al magazinului online:

0732 610 473