(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Storcatoare de fructe si legume

Tabel  Lista 

24 articol(e)

Integrarea sucurilor proaspete in rutina alimentara

Respectarea anumitor reguli de alimentatie si miscare fizica, precum si un program de somn responsabil determina crearea unui stil de viata sanatos.

In ultimii ani, nutritionistii au promovat consumul de sucuri de fructe proaspete de fructe si legume, preparate acasa, astfel ca achizitionarea unui storcator de fructe si legume este primul pas pentru integrarea acestora in rutina alimentara personala.

Storcator de fructe – Aport crescut de vitamine si minerale

Majoritatea celor care inca nu si-au creat anumite obiceiuri alimentare sanatoase si un program de sport au tendinta sa se ingrijoreze in legatura cu realizarea acestui plan, deoarece implica eforturi mari, insa este nevoie de mici schimbari zilnice, intr-o maniera treptata, chiar daca din exterior aceste schimbari par uneori imposibile.

  • Alimentatie sanatoasa

Alimentatia reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa lucreze fiecare dintre noi, pentru a ajunge sa ne traim viata sanatos: este recomandat sa mancam cat mai natural, evitarea alimentelor procesate si pe cat posibil, sa preparam in bucatariile personale alimentele.

In functie de fiecare persoana, sunt recomandate 3 mese pe zi, micul dejun fiind sursa de energie pentru a ne incepe ziua, si 3 gustari, constituite din fructe si legume, cereale etc.

Integrate in rutina alimentara, sucurile preparate cu ajutorul unui storcator de fructe si legume reprezinta pentru persoanele care nu pot manca dimineata, o alternativa pentru micul dejun.

  • Program de sport

Miscarea este recomandata zilnic, insa pentru cei care au un program de lucru incarcat, sunt recomandate cateva zeci de minute (30 minute), doua sau trei zile pe saptamana.

Avand la indemana informatiile online, este foarte usor sa efectuam exercitii urmarind anumite video-urilr sau demonstratiile antrenorilor de fitness, asa ca nu va fi dificil sa va mobilizati pentru alcatuirea unui program de sport. Cei care iubesc fotbalul, baschetul, voleiul, pot opta pentru un joc amical cu prietenii.

  • Odihna

O noapte pierduta inseamna ca ziua care urmeaza va fi foarte dificila, iar in cazul in care aveti multe de lucru, randamentul va fi scazut.

Sunt recomandate 7-8 ore de somn pe noapte, pentru mentinerea greutatii, a unei stari bune de sanatate generala si pentru refacerea celulelor.

  • Gestionarea stresului

Situatiile tensionate care survin uneori in viata de adult trebuie sa fie gestionate intr-o maniera de solutionare si influentate mai putin de starea permanenta de agitatie si ingrijorare.

  • Documentatie permanenta

Va puteti informa constant in legatura cu noile programe de sport, diverse retete sanatoase de mancare sau de sucuri proaspete stoarse cu un storcator de fructe si legume, pentru a simti ca va imbunatatiti permanent stilul de viata.

Alegerea unui storcator de fructe si legume de cea mai buna calitate

Compania Bricomix distribuie doar electrocasnice mici si mari de calitate inalta, specialistii companiei analizand specificatiile tehnice ale produselor fabricate de diferitii producatori si alegandu-le, dupa verificarile aferente, pe cele care sunt cele mai potrivite pentru diversele categorii de clienti.

Pentru a fi sigur ca faceti alegerea potrivita, Bricomix.ro va recomanda:

  • Achizitionati doar storcatoare de fructe si legume de pe site-urile care ofera consilere pentru efectuarea comenzii, asistenta tehnica si garantie;
  • Cititi cu atentie specificatiile tehnice;
  • Investiti intr-un storcator de fructe si legume performant, chiar daca pretul este cu putin mai mult decat cel stabilit de dumneavoastra;
  • Alegeti un storcator de fructe si legume puternic, care permite si stoarcea fructelor si legumelor mai tari (radacinoase: morcovi, telina, parstarnac);
  • Daca va plac si sucurile de tip nectar si smoothie-urile, optati pentru un aparat care sa permita si prepararea acestor tipuri de bauturi.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu produsele pe care doriti sa le achitionati sau doriti o recomandare oferta de consultantii Bricomix, apelati la numarul de telefon

0732 610 473