(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Aparate de curatat cu aburi

Tabel  Lista 

3 articol(e)

Aparate de curatat cu aburi

 

Felicitari, esti in magazinul nostru virtual, locul unde gasesti oferta ideala pentru tine!

 

Integritatea si etica in raport cu cerintele clientului sunt valorile care ne definesc modelul de afacere inca din 2003 cand am inceput comertul cu electrocasnice si continua sa fie modul de abordare prin care ne diferentiem de alte magazine online.

 

Calitatea produselor pe care le comercializam a generat o baza stabila de clienti fideli si ne dorim sa  promovam doar acele electrocasnice necesare pentru imbunatatirea vietii. 

 

Priveste lumea cu alti ochi prin ferestre perfect curate

 

Tuturor ne place luminozitatea pe care o ofera geamurile si ferestrele de dimensiuni mari, dar intretinerea lor implica mult efort constant pentru a le pastra suprafetele curate.

 

Necesitatea curatarii si igienizarii rapide a suprafetelor netede a determinat numerosi consumatori sa opteze pentru aparate de curatat cu aburi.

 

Dirt Devil DD 400 – Nu doar un simplu aparat de curatat geamuri

 

Testele comparative efectuate de revista germana de specialitate Haus & Garten Test indica faptul ca dispozitivul Dirt Devil DD 400 curata chiar si suprafetele intinse fara sa lase pete, motiv pentru care ii este acordat calificativul de aparat electrocasnic din gama premium.

 

Modelul DD 400 este Dirt Devil cel mai inovator aspirator pentru suprafete vitrate, fiind produs de marca Dirt Devil din Statele Unite.

 

Curatarea geamurilor nu a fost niciodata mai simpla si mai rapida, indiferent ce fel de suprafete netede ai nevoie sa igienizezi. Producatorul american recomanda utilizarea acestui aparat pentru suprafetele din sticla, placi ceramice si cabine de dus.

 

Bateria electrica tip acumulator din litiu-ion de 3,7 volti se incarca la priza obisnuita de 220 de volti in 2 ore – suficient apoi pentru o functionare neintrerupta timp de minimum 30 de minute.

 

Gratie varfului pivotant flexibil si ergonomic, Dirt Devil DD 400 avanseaza pe supratele netede din sticla sau material plastic fara a lasa in urma sa o pelicula sau picaturi de umezeala.

 

Rezervorul detasabil cu dublu corp de 125 ml contine in primul compartiment solutia de curatare, iar in al doilea colecteaza intreg volumul de lichid uzat pentru o curatare perfecta, lipsita de pete inestetice.

 

Compartimentul cu detergent este reincarcabil dupa golire, respectiv compartimentul colector al lichidului murdar se poate vida cu usurinta de utilizator atunci cand se umple.

 

O functie integrata de declansare a unui jet de spray cu aburi permite operarea aparatului cu o singura mana, motiv pentru care se poate spune despre Dirt Devil DD 400 ca inglobeaza mai multe dispozitive in unul singur.

 

Avand o greutate proprie la gol de numai 0,83 kg, aparatul este comod de manevrat de catre orice persoana, facand din curatarea geamurilor o operatiune placuta, cu satisfactia imediata a curateniei fara compromis.

 

Avantaje si beneficii – Dirt Devil DD 400

 

  • Simplu si usor de folosit;

 

  • Curata eficient cele mai multe suprafete netede;

 

  • Bateria dureaza pana la 30 de minute;

 

  • Durata de incarcare este de 120 de minute;

 

  • Rezervor dublu pentru apa curata si apa uzata;

 

  • Varful aparatului este fixat pe o articulatie pivotanta;

 

  • Pachetul include aspirator, perie, incarcator electric, 2 bucati de postav aspru si 2 bucati de postav din microfibre.

 

Acest produs este disponibil in magazinul online la pretul de 349 lei.

 

Pentru informatii despre aparate de curatat cu aburi, contacteaza agentii de suport tehnic al magazinului nostru online:

 

0732 610 473