(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Masina spalat vase

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 24 din 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

O solutie inteligenta pentru minimizarea costurilor de consum a resurselor: masina de spalat vase 

Programul de lucru incarcat ne determina de cele mai multe ori sa cautam solutii utile pentru reducerea timpului petrecut cu ordinea si curatenia in locuinta proprie, si utilizarea acestuia cu practicarea hobby-urilor, calatorii, timp de calitate petrecut cu cei dragi.

Daca anii trecuti masina spalat vase era integrata doar in bucatariile restaurantelor, cantinelor, acolo unde fluxul de vase murdare este constant, iar regulile de igiena impun anumite procedee de sanitizare, acum este foarte comuna achizitionarea unui astfel de aparat electrocasnic in locuintele personale.

Bucatarii moderne, utilitare si performante

Pentru familia moderna, masina spalat vase a devenit esentiala, insa aceste electrocasnice se incadreaza perfect in orice bucatarie utilata modern.

Indiferent de frecventa cu care va fi utilizata, prezenta unei astfel de masini are mai multe avantaje

  • Curatare eficienta si igienizare

Primul lucru pe care il veti remarca odata cu utilizarea unei masini de spalat vase va fi faptul ca nu se compara cu spalarea manuala a vaselor: vasele sunt curatate eficient, insa sunt in acelasi timp dezifectate si igienizate corespunzator.

Nimic nu poate fi mai linistitor decat faptul ca intreaga familie este protejata prin utilizarea veselor perfect spalate.

  • Functii si programe diverse

O masina spalat vase este pornita cel mai adesea atunci cand este plina, insa gratie programelor scurte, aceasta poate fi pusa in functiune si doar cand este pe jumatate plina. Unele dintre cele mai performante masini sunt prevazute si cu functie de igienizare pentru biberoanele bebelusilor.

  • Consumul/ Economia

Ati putea considera ca o masina spalat vase consuma prea multe resurse, insa nu este adevarat in totalitate: asa cum stiti, produsele electrocasnice sunt incadrate in anumite categorii de consum si in functie de aceste categorii, consumul de energie va fi stiut inainte de achizitie.

In ceea ce priveste consumul de apa, spalarea manuala implica de foarte multe ori un consum mare de apa, astfel ca utilizarea unei masini de spalat vase va putea face o diferenta in aceasta privinta.

Totodata, este util si responsabil sa achizitionati o masina spalat vase care are si un program eco (ecologic), care asigura igienizarea vaselor spalate, cu un consum redus de apa si energie electrica.

Pe langa acest program, exista anumite modele de masini de spalat vase care permit ajustarea consumului si adaptarea programelor de spalare la volumul de vase introdus in masina.

Cumparaturi online avantajoase

Pentru cumparaturile mari de electrocasnice, specialistii recomanda achizitionarea acestora din magazinele online, procesul fiind sigur si rapid, atunci cand alegeti companii de top din domeniu.

Bricomix este principalul magazin online care comercializeaza o gama variata de produse (IT, TV, fotografie, sanitare, electrocasnice mici, incorporabile, electrocasnice mari, climatizare) care asigura achizitia tuturor produselor in conditii avantajoaje:

  • Livrare rapida cu ajutorul firmelor de curierat specializare, oriunde in tara;
  • Oferte speciale: reduceri, promotii, lichidari de stoc, etc;
  • Garantie oferita si politica de retur clar detaliata.

Catalogul de prezentare al companiei Bricomix cuprinde modele fabricate de companii de renume, deja sonore printre electronicele si electrocasnicele de calitate, precum:

Electrolux, Teka, Pyramis, Whirlpool, Beko, Bosch, Gorenje, Miele, Ariston.